Absolut sista gången

Idag hade jag en riktigt skön och trevlig dag. Jag började 4.33 på morgonen med att köra ut en linje 3 från Rantorget mot Marklandsgatan och detta med vagn 425 som jag hade exakt en vecka tidigare och som jag då hatade eftersom den var så stötig i dämpningen, men upplevde inte samma sak nu, kan vara för att jag felanmälde det, det enda jag upplevde var att helljuset i mitten högst upp inte fungerade precis som för en vecka sen 🙂

Efter rasten som jag hade redan 7.45 så skulle jag köra 11an, och då fick jag vagn 349 som är en vagn som fått ombyggd styrning från Tjeckien, vilket betyder att den svarar direkt på fartpådraget med joysticken vilket alltid är trevligt. Men när jag började köra märkte jag att det kom en lukt som var lite som brända kablar (om ni nu vet hur det luktar), jag stängde av värmen i frontrutan om det nu var den som orsaka det, vilket det inte var. När jag kom upp till Komettorget försökte jag hitta varifrån det lukta, inne i vagnen var inget men när jag kollade i skåpet där brandsläckaren var (av alla ställen) kände jag en svag doft av detta. Kontaktade trafikledningen som i sin tur kontaktade servicebilen, när de väl kollade så hittade de ingenting och lukten var borta…så vad nu detta var kan ingen svara på.

 

I Onsdags så körde jag absolut sista gången till Mölndal Centrum, i alla fall i nuvarande form gällande vändslingan som ska bli tvåspårig. anledningen till detta är att även linje 2 från och med 11 dec ska börja vända i Mölndal.

Det här inlägget postades i okategoriserade. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Absolut sista gången

  1. Adam skriver:

    Varför tog man bort dubbelslingan som var föut?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s